Tredje gången gilt...

... i romme den här vintern! :D I måndags var vi på skolresa i romme! Det var überawesome!!!! HUR fint väder som helst, inget folk alls och snacka om bra underlag! Det kändes fortfarande nypistat när dagen var slut, och det var ingen kö alls till liftarna... ahh så najs asså! Här kommer lite awesome pics :)
För er som har varit här kan ni se hur lite folk det var. Asså jag skojar inte, det brukar vara så mycket skidor här så att man inte kan gå, men nu fanns det till och med platser i skidstället. Whoopwhoop!
Samma gäller här. För er som vart där, kolla hur tomt det är vid liftarna...
Ser ni mina skidor? de längst till höger, framför den blåa brädan? :P
JAG vill vara där VARJE DAG.
2012-01-26 @ 23:19:01 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Faith is unavailable, lives become incredible

2012-01-20 @ 18:39:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nine weeks

... is how old Nami is now. WARNING: cuteness can cause heart problems, fainting or even death.
Förresten ska jag ta och säga grattis till pappa som fyllde år igår! :D
*BTW: om ni inte vill se mer valp-bilder får ni verkligen säga till!
2012-01-17 @ 21:53:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Chrystal Blue

Jag kan inte påstå att jag har sovit bra de senaste dagarna i alla fall... Har varit levande död och haft fullt upp de senaste dagarna. Här kommer i alla fall lite bilder jag tog i söndags. Enjoy!
2012-01-11 @ 21:31:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Little ball of fur

Denna ligger just nu och drömmer i mitt knä. Hon ligger typ o sprattlar med benen och viftar på svansen i sömnen, haha x) hursomhelst här kommer bildbomben från igår.
Höger baktass jämfört med mitt pekfinger
<3
2012-01-08 @ 15:32:56 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Nami the Puppy

IDAAAG så har vi hämtat vår valp!! :D Hon heter Nami, vilket betyder våg på japanska. Hon är så underbart übergullig och jättenyfiken :) Just nu ligger hon och sover under köksbordet, helt slut är hon den lilla stackaren :/
Här ligger hon kvar än...
2012-01-07 @ 17:03:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Asian food and a beloved bag.

Tja! Är förmodligen och åker skidor i Romme när du läser detta, men vad gör man inte utan tidsinställda inlägg? x) Jag kom på att jag hade några bilder från i tisdags kvar. Jag och olivia var i stan, åt gott och jag köpte lite försenade julklappar/födelsedagspresenter. Tog inga mer bilder än dessa dock, men om några dagar kommer förmodligen mer bilder från romme! ;)
En bild på min julklapp från Mary. Denna otroligt perfekta och skitsnygga väska, som dessutom har mitt favoritbands logo på är vad jag fick av mäloy. Glad är en undredrift. Jag älskar den! :)
2012-01-06 @ 11:00:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Updating You

Ja... liten sneak peek på en bild som jag började på för några dagar sen... Den är inte ens i närheten av klar, och om jag känner mig själv rätt kommer den nog aldrig att bli det x) Hursomhelts, ögonen har jag ej gjort på fri hand, utan det började egentligen med att jag ville rita av en bild men misslyckades så fatalt med att göra resten av ansiktet så att tillslut blev det bara ögonen som jag inte gjorde om x)
AAAnyways, Imorn blir det Romme... IGEN :D Ska dit med Oliven :P Det kommer bli wooonderful!
2012-01-05 @ 15:46:48 Permalink Blyerts Kommentarer (0) Trackbacks ()


Södertälje - Märsta

Här kommer bilderna från min och Jannis fina utflykt under 'Uppdrag Slutstation' Vi tänkte såhär (detta kommer inte mejka någon sense för de flesta):
.
Varje gång man åker till stan eller någon annanstans söderut tar man tåget mot Södertälje. Men grejen är den att vi har åkt tåget till södertälje, så vart tåget fortsätter efter älvsjö var alltså ett mysterium för oss. Så då bestämde vi oss för att undersöka detta, och åkte direkt från Väsby till Södertälje Hamn. När vi skulle åka tillbaka tog vi en liten tour till Märsta också, för man ska ju inte 'nästan' åka hela tåglinjen. Man måste ju åka hela vägen, från ändhållplats till ändhållplats! However, här kommer lite bilder från i måndags!
Såhär ser det alltså ut när man kommer ut från tågstationen. Ganska dött, om man jämför med Väsby...
Det fanns fyra spärrar. FYRA SPÄRRAR! xD
Och så till slut, en bild på den übergulliga trappnergången på perongen:
2012-01-05 @ 15:41:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Edssjön

Dessa är från början av december. Det var så himla fint nere vid edssjön så jag impulsfotade! Måste säga att jag verkligen gillar nya mobilens kamera...
Var ju tvungen att prova panorama-kameran oxå x) Blev faktiskt väldigt nöjd :)
Idag bär det av till... ja i stort sett hela storstockholm! Jag och Janni ska spendera hennes sista dag innan hemresan med att åka till alla ändhållplatser på tåget :) enn idé vi kom på för ett antal månader sedan... Fråga inte varför
2012-01-03 @ 14:16:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Romme

Hääär kommer bilderna från rommeresan förra året, eller snarare i fredags ;) Det var totally awesome! En lyckad dag med finfint väder och så några blåmärken... x)
Inte var det snö överallt, men åka gick det att göra!
*nya skidorna!!*
2012-01-02 @ 21:59:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()