Blake Lively

Ja, jag ritade i flera timmar igår, och detta är resultatet: I give you Blake Lively :P
*Var för trött för att göra klart håret, so it looks a bit messy... sorry*

2011-01-30 @ 12:14:22 Permalink Blyerts Kommentarer (1) Trackbacks ()


Veckan i bilder


2011-01-30 @ 12:11:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


It's a beautiful day

Hello! Idag är det såååå vackert väder! :D Jag och Snekkenäsan var på gudstjänst vid 11, och gick runt lite i centrum efteråt. Jag köpte en skjorta, och lite läkerol, hehe :P Carro köpte choklad :) På vägen dit och hem tog jag dessa bilder :) några blev jag faktiskt nöjd med...
Så, för övrigt har jag paniiiiiiiiik över gymnasievalet! Även om jag bara ahr typ 5 st skolor o välja mellan, kommer jag snart flippa ur! Jag ska öppet hus typ varenda dag nästa vecka, och jag överdriver inte! :O *SUCK* de kommer bli asjobbigt...
Hursomhelst, senare idag ska jag och Oliven på friskis, bara gymma lite :P
Jag kommer ej hinna blogga så mkt denna vecka, för jag har sååå mkt som ska göras, men jag tror jag tar igen det nästa helg (om jag överlever...)
Bye!
2011-01-23 @ 13:57:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Heuresment, je suis fini

Äntligen! :D Efter ett halvårs arbete (jag vet, jag är normal...) är jag till sist klar med min Alice & Bella bild! :P
2011-01-19 @ 19:37:00 Permalink Blyerts Kommentarer (3) Trackbacks ()


Min kemiska kärlek

Yes, I love them! My Chemical Romance är bäst! :D
Okey, så jag har inga ny bilder, eftersom jag bara har halvfärdiga teckningar, och ute är det sååå trist och grått... Så detta blev en hyllning till favvobandet ;)
2011-01-18 @ 17:52:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oh, how I wish it was summer

Hej alla! Idag var jag i stan med Mary och Janni. Jag köpte faktiskt inget! :D (stolt eller ved?) :P Fick vänta på bussen som aldrig kom i 15 min vid station -.- Så jag bestämde mig för att gå, och vad ser jag när jag har kommit halvvägs? Jo, en 35:a som viner förbi (alltså samma buss som jag väntat föräves på), 20 minuter sen. Åh vad jag ääälskar att gå i typ -13 helt i onödan! :D SL vet verkligen how to make my day! :) Jag säger bara ett ord: HÄMD!
Hursomhelst, har de många minusgraderna fått mig att längta tillbaka till soool och sommar! Så här kommer lite sommarbilder, apropå inget... (och ja, jag avundas mina släktingar i Portugal, som har det nästan såhär året runt)
2011-01-15 @ 17:15:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Le premier semain dans l'école

C50A32
Shoo Bre! Första veckan har varit ganska chill faktiskt... Jobbat hårt på vissa lektioner, men bi hade typ bara en läxa denna vecka, så mer fritid till mig! :D Annars är det nog inget speciellt som har hänt... I lördags var jag i centrum med Oliven :) Vi fikade och provade kläder. Vi delade på en kladdkaka, och så snäll som Olivia är så fick jag tillbaka mina 15 kronor i enkronor (därifrån min inspiration på de första bilderna) och idag var jag i centrum med Märi i en halvtimma, eftersom jag missade bussen -.- Vi gick till ICA och vi (eller snarare hon) köpte lite grejs, och jag blev bjuden på en croissant! :D Sen åkte jag hem, och nu sitter jag här och bloggar... Ja, jag tror jag fick med allt :)
Au revoir, mes copines! On se revoit pendent le weekend :P
2011-01-13 @ 16:14:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jacob Black

Jacob Black
Jag vill inte skryta, men jag tror det är en av de bästa jag gjort i hela mitt liv...
2011-01-08 @ 00:21:12 Permalink Blyerts Kommentarer (1) Trackbacks ()


What now?

Haha, manga-galen eller vad? xP Jag har blivit smittad...
2011-01-07 @ 14:35:36 Permalink Blyerts Kommentarer (1) Trackbacks ()


One Piece

Min kära broder inspirerade mig att rita av mangasnubbar från hans One Piece-böcker. Inte så jätteseriöst, men lärorikt ;)
2011-01-04 @ 20:33:18 Permalink Blyerts Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mon Chien est blanc, comme le neige

Bonjour! :) Lite vintriga bilder från de närmsta dagarna bara ;) Checka bild nr 10! :D
"Mon chien est blanc, comme le neige" = Min hund är vit, som snön :P
Bye!
2011-01-04 @ 20:30:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Le Matin avec mon smoothie

Okay... Idag ska jag med Carro och Sofia till stallet! :D Japp, ska dra om typ nån timme så nu sitter jag här med en blåbärssmoothie i handen (tack vare min kära faster <3) och är ensamen uppe! :) Riktigt lugnt och skönt... Igår var jag med Mia till kista :) Jag köpte inte så mycket, eftersom jag är halvpank (och med andra ord halvdöd), men vi kollade lite i affärer och provade en massa! Fast jag köpte dock två par örhängen till mig själv, båda vita pärlor. Det var rea på Ur & Penn, så jag fick dem för 15 kr/par! :D Dessutom köpte jag en försenad födelsedagspresent till Janni, som jag ej kommer säga vad det är här... xP
Nyår var asbra! Åt goood middag här hemma, och sen åkte jag till Sofia! :) Vi firade tolvslaget och de sköt raketer (Medan jag höll för öronen, haha) det var überkul! :D (tack Sofia!) Sen sov jag över där, och vi råkade vara uppe till typ halv 6 på morgonen xD Dett gjorde att vi vaknade gaaanska sent dagen därpå XP
Ja... det var nog allt hittills... Och jag tog typ inga bilder, så jag laddar nog bara in någon random gammal bild...
Ciao! :P
*från fjätervålen, dagen innan julafton, 2009*
2011-01-03 @ 11:58:18 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()