Mercredi

Skåda den godaste chokladmousse jag någonsin ätit!
Sho! Believe it or not, men vi har nu två hundar! :D Vi har "adopterat" Yoshis syster. De är från samma kull, och alltså lika gamla. Vi hämtade henne idag, sötnosen Siri. Hon är jättelik Yoshi, nästan identiska, men Siri är såååå mycket mindre. Hennes päls är mycket tunnare och hon är mindre på alla sätt och vis. Jättegullig och mysig hund.
*Bilder kommer senare*
För övrigt var det tjejmiddag hos Ida i helgen. ASKUL såklart! Dans, bra musik, snacka gamla minnen o massa mer! Tack allihopa! Awesome kväll! <3 Bra att födelsedagsbarnet blev glad för presenterna oxå :)
Bye for now!
2011-03-30 @ 20:09:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Great news today

Idag hände det inte mycket speciellt förutom ett besök på moderna museet med skolan... Det var ganska tråkigt och vääääldigt kallt och blåsigt att ta sig dit & hem -.- Kände mig som en isbit hela vägen till ytterdörren:/ Det har i alla fall varit en jättechill vecka :) Inte mycket läxor alls och iiinga prov! :) Halleluja säger jag bara!
Knarkar just nu: "Summertime" - My Chemical Romance
-Den påminner så mycket om sommar, visst?
2011-03-24 @ 20:40:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


And this will decide what my next three years will be like

Lite smakprov på mina arbetsprover till gymnasieantagningen:
Ja... här är lite av intagningsproverna jag lämnade i måndags :) Haha, gjorde det sista på tåget på väg dit XD typiskt mig, genialiska planeringars drottning här alltså! :P Annars har det inte varit så mycket denna vecka hittills, bara pluggish. I helgen gjorde jag inga inlägg, för att jag och Mary jobbade tills vi stupade med arbetsproverna. Så, intet nytt på lamonde-fronten annars ;P Det kan hända att jag lägger upp mina färdiga arbetsprover när jag fått tillbaka dem, nästa vecka... Vad tycker ni? Ska jag skita i det eller vill någon se?
2011-03-23 @ 19:32:41 Permalink Blyerts Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'll never stop running

One of the best days of my life! Wish it could last forever
MY CHEMICAL ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANCE!
SOOOOOO FREEEAKING AAAAAWESOME!!!! gaah! GUUD va bra det var! De körde typ alla de bästa låtarna, och jag skrålade med i varenda en! XD Det jag dock inte visste var att det skrålandet skulle höras perfekt i mina filmer... -.- Hursomhelst tog jag massa awesome kort! :) De hade ett förband, Lost Alive, som var bra faktiskt! :D Som de flesta kanske vet, blev konserten flyttad från hovet till annexet. Först blev jag assur. Varför ska de flytta världens bästa band??? Men det blev faktiskt bättre, tror jag. Det fanns inga sittplatser, men vi som hade beställt det fick komma upp på balkongen. Jag och Janni hittede platser längst fram i mitten, och såg ALLT! :D Så himla skönt! :D Jag köpte en T-shirt oxå, en riktigt snygg en! :P (bild kommer senare) De avslutade med att säga "Never stop running" och sen körde de "Bulletproof heart" sååååååååå bra! ÄLSKAR alla deras låtar! :D Har äääntligen sett mitt absoluta favvoband live! De slutade alltför tidigt enligt mig... :/
LOVE!
Idag ska jag till Mary och förhoppningsvis göra klart intagningsproverna... Det är det jag kommer göra typ hela helgen; måååla och riiita :P
BYYE! :P
2011-03-19 @ 12:05:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shaa!

Idag är det MY CHEMICAL ROMANCE som gäller! :D:D:D:D ska bli så HIIIMLA kul, och jag har längtat efter detta såååå länge!
Konserten börjar på hovet kl 19.30, och jag och Janni åker direkt till globen efter skolan. Vi ska äta lite i centrumet där, sen drar vi till arenan! :) Det kmr nog vara packat med folk, eftersom det är hockeymatch i globen på samma gång... Det står ingen sluttid på biljetten, haha :P aja, nu äter jag frukost, och det blir tyvärr ingen bild till detta inlägg, men jag ska försöka ta några där! :)
BYYYE! :D
2011-03-18 @ 06:50:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Let's just say I lost my temper...

2011-03-15 @ 07:00:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Toppen i Idrefjällen

Här kommer äääntligen mitt aldeles för sena inlägg från sportlovet:
Ja, vad mer kan jag säga? Was it great? No, it was awesome ;)
2011-03-13 @ 13:46:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()