Domingo

Dessa bilder från promenad idag. Det är blåsigt och har regnat mycket nu på eftermiddan... Vi har annars kollat film o spelat kort idag, inget speciellt ;) Senare ikväll ska vi med bandet som repade igår när dom ska uppträda :) Ska bli ashäftigt! Imorn börjar det bra vädret, i alla fall enligt vädergubben...
*Domingo=Söndag på portugisiska*
Bye
2010-10-31 @ 19:17:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Från arlanda till nu

Ok, jag har inte fixat internet på min fina dator förrens nu, så nu blir det bildbomb från de tre senaste dagarna :P I Torsdags:
Lite bilder från Arlanda bara ;)
I Går:
På förmiddagen ÖSTE regnet ner. Och då menar jag så mycket som det aldrig gör i Sverige. Det var flera centimeter vatten på marken. Dessutom började det åska oxå (Mysigt, när man har fobi... :/) Det blixtrade och small, och jag tror att det slog ner på andra sidan gatan, för att jag såg blixten i vitögat, elen på undervåningen slogs ut, och marken skakade i flera sekunder efteråt.
Men det konstiga var att när vi kom hem senare, vid kanske 2- tiden, så slutade det regna, och solen sken heeela eftermiddagen! :D Jag satte mig på balkongen med en smoothie och eclipse, och solade. (jag somnade t.o.m ett tag, haha) Sen på kvällen kollade vi på deras nya 3D-tv, Monsters vs Aliens. Ashäftigt!
I Dag:
Det har varit (är fortfarande) helt uruselt väder, hela dan. Det blåser, och hela stan är ett levande vattenfall. Så vi bestämde oss för att åka och shoppa! :) Efter att ha åkt en "liten" omväg kom vi till sist fram till vårt mål; Dolce Vita Hypermarcado! :) Det största shoppingcentret jag någonsin varit i! På bilden här nedanför ser ni som en stor park, och allting runtomkring är bara affärer! Varje vägg som man ser, (typ varje sida av den fyrkantiga parken) motsvarar typ ett kista! SÅ stort var det! :O Jag köpte 2 par jeans och en skön, stickad tröja (bilder kommer inom några dagar ;) )
Ja, det var typ allt hittills! :)
Adeus!
2010-10-30 @ 20:47:44 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Leaving tomorrow


Åker imorn! :D Nu blir det packa av! Imorn är det hela skolan skriver, sen arlanda up next! Jag jobbade vidare på min bella-bild på bilden idag... Är faktiskt ganska nöjd, även fast jag (som vanligt) alltid ser vad som är fel, nu när jag lägger upp den... -.-
Datorn hänger med till Português i alla fall, så mig slipper ni inte! x)
Gros bisous!
2010-10-27 @ 21:09:11 Permalink Blyerts Kommentarer (3) Trackbacks ()


Je suis suedois...

Nya skor! Äntligen! Jättesköna, jättevarma och jättesnygga :) Vad tycks? Lite *host* lång tid sen senast... I helgen blev det bara seg, men dock teater på söndagkvällen med mormor och morfar ;) Inge mer läxplugg på 3 veckor!:D Äntligen är PRAOn fixad! Det blir inredare båda veckorna ;) Så... ska redovisa imornbitti på musiken... En låt med Carro, Vickan o Sofia, sen ensam (jag kommer DÖ) usch va pinsamt det kommer bli... :/ Aja, Portugal om två dagar! :D Yey!
2010-10-26 @ 23:08:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


First snow

SNÖ! Whee! Ledig idag pga nattorienteringen. Det gick faktiskt ganska bra igår, och jag och Vickan hittade alla kontroller utom en (13 ÄR otursnumret -.-) Varm korv och päronfestis efteråt ;)
2010-10-22 @ 11:37:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kairo

Jag o mia tog en lååång promenad i söndags, ända ner till Kairo (badplatsen). Tog lite fina bilder på hunden och bryggan... Visst ser det ur som sommar?
För övrigt har jag (otroligt nog) överlevt provbomben förra veckan... Nu återstår endast matteprov. För första gången på ... vet inte hur länge ... är jag inte stressad faktiskt. Juste! Fixade PRAO idag! Eller ja, en vecka i alla fall ;) Kännder mig bara halvt stressad nu... :P Har precis spurträknat i matteboken, och snart blir det Desperate Housewives och Cougartown! :D I morgon blir det konfa med caroline... Nattorientering på torsdag (kommer dö) men ledig på fredag blir man ju i alla fall! ;)
2010-10-19 @ 20:47:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckan som gått

Hej... Det har vart en sån gaalen vecka, har inte hunnit lägga upp något... Men nu kommer bomben, ala bilder jag tagit i veckan. Japp, så får de bli. Jag har: ritat lite förra helgen, börjat läsa Eclipse (i tisdags), visat min "snygga" färgcombo idag, och tagit några naturbilder. Oh, juste, igår var jag med mormor och morfar på teater också! Vi såg "Sugar" på Oscars, jättebra! ;) Hittade en gammal bild som jag gjorde i början av sommaren, som jag helt glömt bort... Ett försök att rita Bella/Kristen Stewart på fri hand... x)
2010-10-16 @ 17:21:55 Permalink Blyerts Kommentarer (0) Trackbacks ()


Les Couleurs d´automne

Tog en långprommenad med Yoshiplutt idag. Har varit hemma från skolan på grund av halsont och varit inne hela dagen. Så då got jag mobilen och hunden och drog ut i höstvädret! Många bilder blev det, m,en jag var ovanligt skakig på handen, så typ hälften blev suddiga... -.- Lägger upp ganska många i alla fall.
Lyssnar på just nu: Teenagera - My Chemical Romance
2010-10-08 @ 23:06:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Am i supposed to write here?

Hej. Det har inte varit mycket att fota eller skriva om på sistone... Vaknade i morse av att halsen svider och är hur svullen som helst... :/ Gick till skolan i alla fall, men mår bara sämre nu, så imorn blir jag nog hemma. Är "klar" (eller inte) med bilden på Alice... I alla fall ansiktet, trodde jag, men nu när jag lägger upp den ser jag massor som måste förbättras. Hur som helst kommer jag att missa franskaprovresultatet i morgon, och inlämningsuppgift i hemkunskapen. Ja, jag får väl hitta på något att fördriva tiden med i morgon... Bara 20 dagar kvar till Portugal... Lyssnar på just nu: Dear Mr President - P!nk
So Long
2010-10-07 @ 22:34:40 Permalink Blyerts Kommentarer (2) Trackbacks ()


Francois

Sho! Idag var det franskaprov, big time! Därför blev det inga inlägg de senaste dagarna... Nyss var det sesongsstart på Desperate Housewives och Cougartown! :D Äntligen! Pernilla och Sofia K joinade kören! :) Annars har det väl inte hänt så mycket...
2010-10-05 @ 22:39:23 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Forest

Idag var jag och Yoshi ute i skogen och promenerade lite. Hon hoppade över stock och sten, medans jag fotade tills batteriet dog x) Nu blir det filmkväll med blåbärssmoothie! :)
2010-10-02 @ 20:55:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Karta & Windy

Shoo! Igår följde jag med min kära vän Caroline till stallet. Vi red ut, tränade lite att sakta av, och jag hoppade! (Stolt xD) Det var jättekul och mysigt :)
2010-10-02 @ 20:44:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()