Magnetic

Imorn är det Gymnasiemässan! Vet inte om jag ska vara glad eller stressad... Håller på att skriva upp frågor och så, så jag inte missar något. Hoppas att man får mycket gratissaker ;P
Hursomhelst, min kära lillebror har köpt magnetkulor (eller vad man ska kalla det) Vilket är såååååååååå smart! :D Man kan sätta ihop dom till ringar, armband, halsband och massa annat! (Och man behöver inte oroa sig för att inte få av sig ringen ;P) Man kan oxå göra alla möjliga former och figurer med dom, och man kan sitta i timmar och leka (vilket Carro och Sofia bevisade idag) Hade en ring av magnetkulor idag, och ärligt talat kunde jag inte sluta pilla med dem! :P Det är lite skoj när handen fastnar i typ allt man tar i (handtag, skåpnycklarna m.m.) haha x)
Men nu måste jag strax gå och lägga mig... Franskan är inställd imorn! :D:D:D För D och C-laget är på gymnasiemässan på morgonen, alltså skulle det finnas 3 st elever på lektionen... Därför fick vi håltimme, och jag kan gå en timme senare hemifrån! :D (haha, spanska/tyska!) x)
Bye!
2010-11-25 @ 21:59:14 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Novembre, le vingt-troisième

Ja, KALLT är det! Och mörkt heeela tiden! GÅR inte att tå några bilder... :/ Så, jag får väl ta det jag har... min ritbok! Har gjort några bilder genom de senaste veckorna... Jag är mest missnöjd med den i mitten, men jag ritade den på flygplatsen, så jag var inte så fokuserad x) Den översta är dock min favorit bland dessa...
Nu har skolan börjat igen i alla fall, och läxor i massor får man redan! Engelskaboken, matten och skenskan ligger i en olycksbådande hög här brevid... På fredag är det gymnasiemässan som gäller! :) så vi går bara halvdag då, men jag måste komma ihåg att skriva ner vilka jag ska besöka bara, och sen gå på typ alla öppet hus jag kan.
Eh... jag har verkligen INGET att skriva om... Imorn är det chilldag, med musik och biiild! :D (typ den enda som gillar bild?) haha
Gros Bisous!
2010-11-23 @ 20:06:33 Permalink Blyerts Kommentarer (0) Trackbacks ()


Je suppose que l'hiver

iHola! Igår var jag sista dagen på prao.... Det kändes såååå sorgligt att gå hem :/ Som avskedspresent fick jag en bok om smycken, som min praoledare har skrivit :) (hon hade inte kvar något exemplar på svenska, så den er po danske xD haha) Hursomhelst, idag har jag baaaara latat mig och suttit framför datorn. Men eftersom att jag har slitit hela veckan har jag kanske förtjänat det? (A) :P och när datorn har laddat (eller lagt av) har jag haft så tråkigt att jag började kluddra på ett papper, och ritade av närmaste bild, inte sådär överambitiöst dåra, menmen... ;)
Lyssnar på just nu:  "Comptine D'un Autre Été, L'après-Midi" av Yann Tiersen kan typ hälften, måååste lära mig! :D Den är üüüüüüüber!
*Je suppose que l'hiver=jag anar vintern*
2010-11-20 @ 22:19:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Interior

Tjena! Idag var jag med på fotograferingen till Plaza (tidning) Vi fotade i ett hem i stan, vi piffade upp och möblerade om lite, och sen tog en fotograf foton. Jag fixade mest med rekvisitan (sakerna) men det var jättekul, och verkligen inspirerande och färgglatt ;P Numret kommer ut typ februari-mars. Imorn är sista dagen på prao! :'( Nooo! Jag vill ha prao meera! :/ aja, man får väl gå tillbaka till skola, prov, läxor och lååånga lektioner... -.-
2010-11-18 @ 21:28:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Any Ideas?

Morsning! Idag var första dagen som prao hos Tone! :) Allt gick jättebra, och hon är jättechysst. Men jag lyckades försova mig för typ första gången på flera år! :O När jag vaknade skulle jag ha gått hemifrån för 20 min sen... -.- Slängde på mig närmaste klädesplagg, sminkade mig nästan utan att titta, rafsade åt mig mobilen, på med ytterkläderna, och full fart till busshållplatsen! Hann precis, men hade inte duchat, borstat håret eller ätit frukost ens! :/ typiskt just denna dag!
Hur som helst fick jagsluta vid 4-tiden, vilket betydde att var tvungen att åka direkt till kören. Var så trött att jag somnade på tåget (ett antal gånger) och frööös gjorde jag, eftersom jag såklart inte tänkt på att ta på mig någon tjocktröja på morgonen. Men jag åkte till kören ändå, kämpe som jag var, bara för att hitta en lapp på dörren att körledaren är sjuk, och ta nästa buss från centrum. Så... nu har jag kollat lite tv, och kan va uppe sent, tack vare sovmorgon imornbitti! :D Vi ska kolla rekvisita i stan imorn, och (som tur var för mig) öppnar inte affärerna förrens 10 imorn! :D Så jag kan gå 8.20! Rekord!
Ja... för övrigt har jag segat ganska mycket i helgen, men mormor och morfar kom över på middag i söndags, så rummet är städat i alla fall ;)
2010-11-15 @ 22:18:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Friday, at last!

Orkar.Inte.Skriva.Nu.Är.Så.Så.Så.Trött.
2010-11-12 @ 23:50:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Delight Studios

Hejhej, jag måste skynda mig i säng nu, men imorn är min prao-handledare bortrest, så hon ordnade en dag på en fotostudio imorn! :) Delight studios! :D Om jag har tur, så kan jag få vara med och kolla på en H&M fotografering, vilket skulle vara sååå awesome! :D Jag lägger in bilder imorn eller i helgen! Bye!
2010-11-11 @ 21:39:30 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Until Now

Tjena!
I lördags, när jag skulle hem från Vickan var det en liten tjej som spydde på bussen (asäckliiigt :( ) Och jag som har fobi slängde mig av vid första bästa busshållplats, kosta vad det kosta ville! Så där var jag, mitt i bollstanäs och bussen om 20 min... Men vad gör man då? Jo då tar man fram kameran! :D Fotade nere vid vattnet, och lite brevid, och blev jättenöjd med resultatet! :) Ja, sen på kvällen kom Miche, Mia o Dani och tjejkväll blev det! :) Vi drack cider, åt chips, bullar o äpplen! :) Sen sov Mia och Dani över (galet värre) Askul! :D
I söndags, när Mia och Dani hade dragit åkte jag till mormor och morfar på middag :) Grillad lax och äppelkaka, och så mätt och belåten som jag alltid blir. Asgott! :) Sen på kvällen kom mina goda vänner Mary och Janni och sov över! :) Umgås, och spela musik, o lite annat! :)
I dag var jag på PRAO för första gången den här terminen! :D Hos en inredare lokaliserad på södermalm ;) Har packat upp och sorterat rekvisita, följt med på möte och skruvat ihop ett bord :) Imorn kommer familjen hem! :)
Bye for now!
2010-11-08 @ 22:35:41 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Vendredi

Japp, bilderna från i fredags! Först flyget från lissabon 06:45 (alldeles, alldeles för tidigt -.-) Fick gå upp 4 (+.+) Den natten fick jag 3 timmars sömn (yey...) Sen flyget till Frankfurt (europas största flygplats) Jag fick gå minst en kilomener, och jag skojar inte. Jag hade ingen känsel i armarna när jag kom till gaten, tack vare min inte så lätta ryggsäck. Det kryllade av lufthansa-plan, som ni ser, men sen tog vi ett sas-plan hem. Lite surt, eftersom ingen mat serverades, och det enda jag ätit sedan 4 på morgonen var 2 st 5cm långa frallor. HUrsomhelst, morfar och mormor mötte mig på arlanda, och följde mig hem. Jag tog en billys-pizza i mikron, och packade över några sovsaker i en annan väska, och sen drog jag till vickan, och halloweenfest! Jag skulle föreställa en sinnessjuk konstnär (i brist på kläder och tid), och det kändes inte direkt som att jag passade in på bussen på väg dit... x) Jättehärlig kväll med tjejerna, ofc ;)
2010-11-08 @ 21:53:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oceanarium

Bilder från i torsdags:
I torsdags var vi på ett akvaruim som heter Oceanarium i en stad som heter Expo. Det såg verkligen ut som en framtidsstad, och akvariumet var jättestort, och ashäftigt :) Vi åt indisk (och jättegod) mat på restaurang, och sen drog vi till stranden. Soola o bada för sista gången :'( Sen på kvällen åkte vi till ett jättegammalt kafe i Belém. (De gör unika kakor som bar finns där i hela världen :P) Och jag tog lite bilder, såklart! Fiket är från år 1837, och har stått kvar i samma skick som det byggdes. Detta är nog set största inlägget jag gjort hittills... Men jag har haft SÅ fullt upp, så nu får det bli så ;) (Förresten, på bild 23 med linbanan, ser man i bakgrunden europas längsta bro)
2010-11-07 @ 12:10:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Praia Carcavelos

Idag har det varit 26+ i skuggan, och bara ett enda moln på hela dagen. Japp, idag bar det av till stranden! :)  I 2 timmar var vi där och solade, myste och "badade" (askallt i vattnet, vadade bara ;P) Blev lite smått röd, men endast för en stund ;) Sedan drog vi hem till kusinen o körde lite singstar. sen hem o kolla film + mysa! :) Vi såg Kick-Ass, och den var asbra! :D Kände mig lite illamående nu på eftermiddagen, men det var förmodligen tack vare värmen och solen (blev så förra gången oxå...) Nu är jag astrött, men ska bara fixa inlägget och sen är det sängen nästa ;) Imorn är sista dagen här... Känns så himla sorgligt att lämna värmen, och åka tillbaka till kalla, mörka Sverige...
Borta bra, men hemma bäst!
2010-11-03 @ 23:57:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Not a cloud in sight

Som ni ser, har jag inte sett ett enda moln sen jag vaknade. Idag är en jättefin dag, och vi kommer förmodligen dra ner till stranden efter lunch ;) Nu är det endast två dagar kvar, sen åker jag hem... :'(
2010-11-03 @ 12:29:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tour de la moto

Idag har varit heelt soligt och underbart! :) Vi tog en prommenad ner till svenska skolan, åt granatäpple (ifal ni undrade vad bild 2, 4, 5 var för något ;) ) och solade lite. På vägen dit såg vi en ashäftig Harley Davidson (Bild 1, ej min kusses) Tog en massa utomhusbilder. När vi kom hem satte vi oss och solade på balkongen med en smoothie i handen ;) Senare drog jag och Kusinen o kolla bio; Wall Street. Den var bra, men ganska komplicerad (särskilt med engelskt tal och portugisisk text...) Jag åkte med på hojen, som jag oxå plåtade här ovan :P
2010-11-03 @ 00:59:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Palmtrees, ever so wonderful

Tja, alla glada! Igårkväll åkte vi med och kollade på konsert. Det var tre band, och vi känner trummisen i ett av dom. De första banden var ungefär heavy metal/goth (pga halloween-temat), men det tredje var ett aaasbra coverband. De körde U2, Micael Jackson, och en massa rock-klassiker som man kände igen från Guitar-Hero. Jätteskoj, lite dans o skoj, men för hög volym var det defenitivt... :P
Idag var det lite slödag, men vi tog dock en entimmesprommenad efter lunch, somm var asgod tacos! :D Ja, ni ser ju bilden, och nu till kvällen blev det våfflor! :9 Baara mums idag! På prommenaden stannade jag då och då, och tog kort på dessa underbara palmer! :) Bilderna blev faktiskt bättre än jag trott ;)
Au revoir, mes copines! On se revoit demain ;)
2010-11-01 @ 20:19:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()